Omdan dit IVS til et APS

Hvorfor omdanne?IVS slekskaberne har fået et blaket ry og resultatet er at politikerne besluttede for at stoppe for oprettelsen af IVS'er.

Resultatet er at nogle kunder og leverandører vil fravælge IVS'er, samtidig med at du er under pres for at optjene nok og omdanne selvskabet til et APS.

Hvorfor ikke omdanne nu, få flere kunder og slippe for presset?

Mangler du kapital?Da det var muligt at starte et IVS uden kapital, er der mange som ikke har den fornødne kapital til at omdanne deres IVS til ApS, da kravet for at oprette et ApS er 40.000 kr.

Men dette behøver ikke at stoppe dig, da vi kan hjælpe dig

Vi hjælper digLad os hjælpe dig. Vi låner dig personligt de 40.000 kr. (eller hvad du behøver), og hjælper dig til at omdanne dit IVS til et ApS..

Du kan vælge mellem at betale tilbage over 12, 24 eller 36 måneder alt efter hvad der passer din økonomi

Penge til vækstDen ekstra kapital kan du bruge til at få din virksomhed til at vokse. Du kan øge dit varelager, markedsføre din virksomhed eller udvikle nye produkter eller tjenester. Der er masser af muligheder og vi rådgiver dig gerne.

 

Komplet pakke der hjælper dig videreVi hjælper dig hele vejen igennem. Finansiering, papirarbejde og hjælpe til at opfylde kravene der stilles til et ApS. Vores pakker indeholder nemlig:

40.000 kr. finansiering

Du får et lån på 40.000 som du kan bruge til indskud i et ApS og derefter til at få din forretning til at vokse

Omdan til ApS

Vi hjælper dig med at få selskabet omdannet til et ApS, så du slipper for bøvlet og papirarbejdet.

Kalendar

Du får en Google kalendar med alle vigtige datoer for virksomhedens første leveår. Afregning af moms, A-skat, indlevering af årsregnskab and selvfølgelig hvornår du skal betale os :-)

Kurser

Du må flere timers videokurser hvor du får systematisk viden om hvordan du får succes med din virksomhed.

Kontakt os nuHvorfor udskyde beslutningen? Kontakt os nu og lad os se på om vi kan hjælpe dig