Om os

En vision om at hjælpe iværksættere og mindre virksomhederMit navn er Christian Englev Christiansen og jeg har stiftet Vekova Capital med det formål at hjælpe iværksættere og mindre virksomheder med at skaffe finansiering når traditionelle kilder som banker ikke længere kan hjælpe..

30 års erfaringJeg startede mit første firma, da jeg var kun 18 år og har siden startet virksomheder både i Danmark og i udlandet.

Jeg har startet både alene og sammen med andre, så jeg kender udfordringerne for begge.måder at starte op på

Jeg har arbejdet med alle aldersgrupper, så jeg kender de forskellige udfordringer relateret til hvor man er i livet

Adgang til omfattende viden, der understøtter din forretningMed en cand. merc. fra Copenhagen Business School og derefter arbejde inden for IT og marketing er du i gode hænder og du kan få sparing inden for alle de centrale områder når det gælder opstart af virksomheder eller drift af mindre virksomheder.

Din succes er vores succesVores mål og ønske er at du skal have succes og vores fornemmeste formål er at hjælpe dig til at gøre dine drømme virkelige

For at kunne sikre dette er vi altid helt up to date når det gælder teknologi, økonomi og markedsføring.

Du vil derfor altid være i gode hænder når du samarbejder med os og vores mål er at se din virksomhed vokse

Kontakt os derfor allerede i dag så du kan komme i gang med at vokse