Lån til sikkerhedsstillelse ved ægtefællesammenføring / familiesammenføring

Vi hjælper dig med at være sammen med den du elskerHvis du har været så heldig at finde en partner i udlandet og gerne vil have vedkommende til Danmark, vil du hurtig finde ud af at dette langt fra er nemt. Mange må vente i lang tid på at kunne dele dagligdagen og komme i gang med at stifte familie, og mens de føle savnet og smerten ved at være adskilt.

Der er mange både små og store krav der skal opfyldes, men et af de større for mange mennesker er kravet om sikkerhedsstillelse, som nu er over 100.000 kr. For mange kan det være svært at stille sikkerhed for så højt et beløb, med mindre man har et godt forhold til banken eller venner/familie der er parat til at hjælpe. At spare over 100.000 kr. op tager også lang tid. Specielt med det danske skattetryk.

Vi hjælpe med at gøre drøm til virkelighedVi vil naturligvis hjælpe alle, som har problemer med dette og derfor tilbyder vi, at I kan låne til dette, så det ikke stopper jer i at gøre jeres drøm om en fremtid sammen til virkelighed. Vi tilbyder to typer lån. På det ene betaler afdrager I ikke, men betaler det tilbage efterhånden som kravet til sikkerhed reduceres. I det andet afdrager I løbende, så I vil have en pæn lille opsparing når partneren har fået permanent opholdstilladelse.

Vi hjælper også med gebyrerneDesværre er der også udgifter med at få oprettet sikkerhedsstillelsen, og det er muligt at gøre disse til en del af lånet, ligesom vi også tilbyder at finansiere de andre udgifter der desværre er forbundet med at få sin partner til Danmark.

Vælger I også at få disse finansieret vil vi skrue lånet sammen sådan at den del af lånet, der dækker gebyrer afdrages i løbet af lånets løbetid, med mindre at I vælger at afdrage hele lånet.

 

Få simple kravVi har naturligvis nogle enkelte krav til jer i forbindelse med lånet, som vi håber de fleste kan leve op til.

Den danske partner har fast arbejde eller fast indtægt

Indtægten er stor nok at kunne betale lånet

Begge ægtefæller skriver under på lånet

Ingen af ægtefællerne er opført i RKI

Der oprettes en automatisk betaling af lånet

Omkostninger ved lånetVi har ingen oprettelsesgebyrer eller for låneansøgningen. Der betales renter som tilskrives hver måned og der betales renter og eventuelle afdrag hver måned. Renten og yderligere betingelser fastsættes individuelt alt efter jeres situation og vores vurdering af risikoen ved lånet.

Kontakt osTøv ikke med at kontakte os helt uforpligtende, og lad os få en dialog om hvordan vi kan hjælpe netop jer. Vi glæder os til at høre fra jer.