E-handel starterpakke

Drømmer du om din egen webshop?Har du drømt om at starte din egen webship men føler du at du har manglet viden og resourcer?.

Har du set andre gøre deres drømme til virkelighed med føler du at du ikke ved hvor du skal starte og slutte?

Sammen gør vi drømmen til virkelighedVi kan klare alt det praktiske i form af opsætning af webship, oprettelse af selskab mv. og rådgive om valg af produkter. Vi kan også hjælpe dig med at finansiere køb af produkter mv. Du skal først og fremmest komme med de produkter du brænder for at sælge..

Vi hjælper dig til at vokseUd over en finansiering der hjælper dig godt på vej, hjælper vi med råd og vejledning. Nyhedsbreve med tips og ideer til markedsføring, hjælp til at være ovenpå når det gælder det administrative mv..

Vi vil ikke bare lån penge ud, men vil se dig have succes.

 

Gør dine drømme til virkelighed pakkeDenne pakke er til dig som har store drømme, men mangler finanserne og den tekniske viden til at gøre dem til virkelighed. Vi sørger for det hele så du kan koncentrere dig om at finde spændende produkter og sælge dem. Det har aldrig været nemmere at gøre dine drømme til virkelighed

40.000 kr. finansiering

Du får et lån på 40.000 som du kan bruge til indskud i et ApS og derefter til at købe varer og markedsføring

Få dit eget ApS

Hvis du ønsker det hjælper vi dig med at oprette et ApS, så du har dig eget provessionelle selskab.

Forretningsplan, budget og koncerndiagram

Flere og flere banker kræver både budget og forretningsplan for at oprette en konto så vi har inkluderet dem i pakken

Få en fuld webshop

Vi opsætter en fuld funktionsdygtig webshop, og vi lægger endda de første produkter ind i webshoppen. Vi sørger desuden for at du kan tage imod betaling.

Bogføring

Vi hjælper dig med at sætte din egen bogføring op. Vi plejer at bruge Dinero, da det er gratis at komme igang.men vi er åbne for andre løsninger hvis du ønsker det.

Kalendar

Du får en Google kalendar med alle vigtige datoer for virksomhedens første leveår. Afregning af moms, A-skat, indlevering af årsregnskab and selvfølgelig hvornår du skal betale os :-)

Kurser

Du må flere timers videokurser hvor du får systematisk viden om hvordan du får succes med din web shop.

Kun 3.495 kr. pr. månedDet vil tage 36 måneder at betale lånet tilbage. Derefter er prisen 495 kr./måned ex. moms. Dette er et helt unikt tilbud og den bedste mulighed nogensinde for at komme i gang med din egen webshop.

Kontakt osLad ikke ubeslutshomhed holde dig tilbage. Mens du tænker er der andre der gør DIN drøm til virkelighed. Kontakt os og lad os se på om vi kan hjælpe dig.